Ga naar de inhoud

KEPPENS IS EEN FULL SERVICE INTEGRATED BRANDING AGENCY.
WIJ ONTWERPEN VERPAKKINGEN, LOGO’S EN HUISSTIJLEN,
WIJ BOUWEN RESPONSIVE WEBSITES EN CREËREN CROSSMEDIA
CAMPAGNES VOOR PRINT, TV, RADIO EN WEB.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

portfolio

wat we doen

We creëren logo en huisstijl concepten die uw merk accuraat positioneren en uw merkbelofte op effectieve manier communiceren.

We bouwen interactieve websites en applicaties met responsive design voor mobile, tablet en dekstop met de focus op intuïtieve navigatie en grote user experience.

We ontwerpen product verpakkingen, displays, etiketten, sleeves, plastic folies, flowpacks, cups, wraps, in-molds, blisters, omdozen en luxury verpakkingen.

Wij leveren creatieve en artistieke begeleiding en zorgen zo dat uw merkbelofte consistent wordt gecommuniceerd.

We bedenken en geven vorm aan impactvolle visuele concepten voor print en volgen het druktechnisch op van concept tot levering.

We creëren originele content en scenario’s die uw merkverhaal op een leuke, eenvoudige wijze vertalen zowel op radio, tv, print als online.

Communicatie-architectuur brengt structuur en samenhang in uw cross-mediale communicatie-inspanningen. We bepalen uw boodschap, definiëren en analyseren uw doelgroepen en bepalen welke kanalen geschikt zijn om ze op een efficiënte manier te benaderen en zo voor een maximale conversie te zorgen.

Strategie, techniek en overtuigende copywriting brengen uw verhaal bij de juiste bezoeker op het juiste moment. Hoge posities in de zoekmachines zijn slechts een middel, wij werken aan uw doel: kwalitatieve bezoekers en conversies voor u en uw website.

 

nieuws

contacteer ons

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Bel ons op of stuur gerust een mail en gooi je ideeën op tafel.
We maken graag tijd om kennis te maken.

+32 9 233 65 95

Ook voor jobs of stages kan je ons steeds vrijblijvend contacteren.

Keppens Design BVBA
Limburgstraat 78
9000 Gent
T +32 (0)9 233 65 95
M +32(0)476 26 95 11
F +32 (0)9 233 66 34

info@keppensdesign.be

BE 0476.993.144
BANK 001-3709238-34

TOP